Zangles | Kerkrade, Maastricht | Anna Barkhoudarian
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Kerkrade, Maastricht bij Anna Barkhoudarian.

Wil je jouw eigen stem ontdekken en je stem optimaal gebruiken? Dan gaan we samen werken aan je techniek, interpretatie, podiumpresentatie en improvisatie. De lessen worden gegeven door een professionele en ervaren zangpedagoge in allerlei stijlen, zoals pop, musical, klassiek, rock, jazz en wereldmuziek. Groepslessen en koren behoren ook tot mogelijkheden. Neem contact op voor meer info.

De prijs per les bij Anna Barkhoudarian bedraagt EUR 20,- per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen jonger dan 21 jaar is belast met 0% BTW. De bruto-lesprijs is dus EUR 15,- per 30 minuten.