Zangles | Nieuwkoop | Armida van Daalen de Jel-Klein
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Nieuwkoop bij Armida van Daalen de Jel-Klein.

Als je van zingen houdt en altijd zingt dan is het nu tijd om je talent verder te ontwikkelen. Zingen is heerlijk, je krijgt er energie en zelfvertrouwen van!

Wanneer begin je aan zangles? Als je
-al een tijdje zingt maar je merkt dat je zangtechniek mist.
-altijd al auditie hebt willen doen voor een talentenjacht maar je hebt nog niet genoeg durf.
-heel graag zingt maar er is tegen je gezegd dat je niet kunt zingen. Onzin, iedereen kan zingen. Hoe? Dat ga ik je leren!

Meld je aan voor een proefles en maak kennis met mijn manier van zangles geven!

De prijs per les bij Armida van Daalen de Jel-Klein bedraagt EUR 42,35 (of EUR 35,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 40 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 35,- bedraagt de BTW dan EUR 7,35 en is de bruto-lesprijs dus EUR 42,35 per les van 40 minuten.