Zangles, Songwritingles, Ukuleleles | Valkenburg lb (Valkenburg aan de Geul) | Joelle Savelkoul
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang of songwriting of ukulele in Valkenburg lb (Valkenburg aan de Geul) bij Joelle Savelkoul.

Pop en jazz (lichte muziek), leer je stem goed en gezond gebruiken, vergroot je zelfvertrouwen en beleef hoe leuk zingen is!

Ook geschikt voor jeugdigen met gedrags/concentratie problematiek, autisme etc.

De prijs per les bij Joelle Savelkoul bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.