Zangles | De Meern (Utrecht) | Kevin Nieuwhoff
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in De Meern (Utrecht) bij Kevin Nieuwhoff.

Zingen is het leukste wat er is!

Naast dat zingen ontspannend werkt is het een mooie zoektocht naar wat werkt voor jouw stem! Iedere stem is anders en heeft op zijn eigen manier aandacht nodig.

Wil je nu Pop zingen, Klassiek of Musical? Dat kan allemaal! Bij zangstudio De Meern focussen we op hetgeen waar jij je wilt verbeteren.

Mijn naam is Kevin Nieuwhoff en ik help je graag!

Ik studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en aan de MusicAll Factory richting Muziek-Musicaltheater. Na mijn studie speelde ik in vele mooie producties waaronder: Oorlogswinter de musical, de musical Suske en Wiske en de Circusbaron. Verder speelde ik in Jungle Book de musical, was te zien in producties van RTL Telekids en speelde gastrollen voor RTL Telekids TV. Daarnaast ben ik theater- zangdocent bij grote en bekende theaterscholen in Nederland.

Vul het formulier in voor meer informatie of het aanvragen van een proefles.

Pop-Musical-Klassiek-Auditie trainingen

De prijs per les bij Kevin Nieuwhoff bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 45 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 25,- bedraagt de BTW dan EUR 5,25 en is de bruto-lesprijs dus EUR 30,25 per les van 45 minuten.

Voor een lespakket met kortingen kunt u mailen naar kevin.nieuwhoff@hotmail.com