Gitaarles | Gorinchem | Joop Leemans
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar in Gorinchem bij Joop Leemans.

Gitaarlessen Gorinchem opent haar deuren voor nieuwe leerlingen. Altijd al gitaar willen leren spelen? Voor gitaarles in Gorinchem en omstreken is dit DE plek! Grijp je kans!

Deze nieuwe gitaarschool biedt plek aan enthousiaste leerlingen. Van beginnend tot gevorderd. Wil je je techniek bijschaven, akkoorden leren spelen, leren improviseren, bekende liedjes van de radio mee kunnen spelen? Het kan hier allemaal!

Mijn naam is Joop Leemans en ben in 2005 afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht. Met een geruime ervaring aan docentschap weet ik mijn leerlingen graag te inspireren en motiveren. Naast het lesgeven ben ik ook actief als muzikant. Het plezier van het spelen is belangrijk voor mij en wil dit graag overbrengen aan mijn leerlingen.

Wil je weten of je het leuk vindt? Of wil je gewoon even komen sfeer proeven? Neem vrijblijvend een gratis proefles!

Ik begeleid ook leerlingen in voorbereiding conservatorium.

> Van beginner tot gevorderd
> vanaf 8 jaar
> pop, rock, jazz, blues
> Leerlinggerichte lesmethode
> Elektrisch & akoestisch
> Tabulatuur & notenschrift
> Korte cursus 'kampvuurakkoorden'
> Theorie- & Solvegetraining

De prijs per les bij Joop Leemans bedraagt EUR 22,69 (of EUR 18,75 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 18,75 bedraagt de BTW dan EUR 3,94 en is de bruto-lesprijs dus EUR 22,69 per les van 30 minuten.

Het lesgeld is gebaseerd op de tarieven van het K.N.T.V. (cursusjaar 37 lessen, 30 min per wk, 695,-)