Saxofoonles | Hardenberg | Martijn Bosma
Meld je nu aan voor een gratis proefles saxofoon in Hardenberg bij Martijn Bosma.

Saxofoonles
Specialiteit Pop, Soul & Jazz

Ervaring:
• 20 jaar leservaring, jeugd en volwassenen
• Saxofonist bij bekende Musicals en Orkesten
• Sax- en bandcoach nationale Muziekkampen

Docent Saxofoon – Over Martijn
Als allround saxofonist en multi-instrumentalist heeft Martijn in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Zo heeft Martijn 12 seizoenen lang deel uitgemaakt van de vaste begeleidingsband vanTheatergroep Jeans. Daarnaast speelde hij in diverse bigbands, coverbands en blazerssectie’s. In de afgelopen jaren heeft hij ook op verschillende Amerikaanse cruiseschepen gespeeld. Als docent is Martijn elke zomer werkzaam bij MG Muziekkampen voor jonge en oudere kinderen.
“Wat ik heel belangrijk vind, is dat het plezier maken in saxofoonspelen voorop staat. Met een saxofoon kun je vele muziekstijlen spelen, van jazz tot pop en van latin tot funk en klassiek”.

Lesvormen & tarieven:
• Jeugd, wekelijks 30/45 min al vanaf Eur 20/les
• Volwassenen al vanaf Eur 24/les incl. btw
• Leslocatie Groenekan
• Les aan huis of aan huis mogelijk in:
De Bilt – Bilthoven – Groenekan – Maartensdijk – Utrecht
• Tevens les (of combinatie) via Skype mogelijk

Lesinhoud
In de loop der jaren zijn veel verschillende lesmethoden geïntroduceerd,vaak met meespeel cd’s, vol bekende jazz-standards, popsongs en vele transcriptie’s van bekende jazz/pop saxofonisten. Tijdens de saxofoonlessen zal Martijn deze in principe als leidraad gebruiken en de lessen zoveel mogelijk aanpassen aan de wensen en het niveau van de leerling.

Tijdens de lessen zullen o.a. de volgende aspecten aanbod komen:
- Houding, Embouchure en Ademhaling
- Toonvorming en Techniek
- Articulatie, Timing, Ritmiek
- Leesvaardigheid
- Improvisatie (Jazz, Pop, Funk en Soul)
- Samenspel
- Gehoorvorming
- Saxofoononderhoud

Bel of mail voor een leuke proefles met Martijn
06-57108856 info@martijnbosma.nl
www.martijnbosma.nl

De prijs per les bij Martijn Bosma bedraagt EUR 20,- per les van 30 minuten.

Jeugd , wekelijks vanaf 20 euro.inclsief btw

Volwassenen vanaf 24 euro inclusief btw