Pianoles, Basgitaarles | Den Haag | Nuno Torres Marques
Meld je nu aan voor een gratis proefles piano of basgitaar in Den Haag bij Nuno Torres Marques.

Piano, Contrabas, Basgitaar en Muziektheorie

Kijkend naar het individuele niveau, de wensen en persoonlijkheid, creŽert Nuno (afgestudeerd Master of Music, Koninklijk Conservatorium te Den Haag) een interessant leerprogramma om de muzikale groei en ervaring van studenten te stimuleren.

De prijs per les bij Nuno Torres Marques bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.