Gitaarles, Pianoles | Krommenie (Zaanstad) | Ben Jansen
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar of piano in Krommenie (Zaanstad) bij Ben Jansen.

Infomeer vrijblijvend en maak een afspraak voor een proefles.
Ik geef klassiek, pop en akkoorden leer. Ook voor mensen die bv met de computer muziek willen maken.
Ervaren docent.

De prijs per les bij Ben Jansen bedraagt EUR 25,41 (of EUR 21,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 21,- bedraagt de BTW dan EUR 4,41 en is de bruto-lesprijs dus EUR 25,41 per les van 30 minuten.

Tarief per 1 januari 2017