Zangles | Vaassen (Epe) | Sharon Snellenberg
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Vaassen (Epe) bij Sharon Snellenberg.

Op 30 juni 2015 is Sharon Snellenberg, na een prachtig eindexamen, afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle.

Sinds 2011 geeft Sharon met veel plezier zangles, zowel individueel als aan koren. Waarbij ze zowel in klassiek, musical en pop lesgeeft.

Tijdens de lessen staan de wensen en doelen van de leerling voorop. Wat wil de leerling leren en bereiken. Ik vind het heel erg belangrijk om samen met een leerling te streven naar een leuke en leerzame les, waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat. Dit is ontzettend belangrijk, immers zonder vertrouwen is het lastig om jezelf helemaal in te leven en te geven in de muziek. Wanneer er sprake is van wederzijds vertrouwen, heeft de leerling, mijns inziens, ook meer ruimte om te groeien, maar ook om fouten te maken.

In de lessen wordt er aandacht besteedt aan:
• Techniek;
• Articulatie;
• Muzikaliteit;
• Tekstbeleving;
• Vrij geluid van de stem;

De prijs per les bij Sharon Snellenberg bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.