Pianoles | Groningen | Vincent Grit
Meld je nu aan voor een gratis proefles piano in Groningen bij Vincent Grit.

Als pianodocent ga ik af op de voorkeuren van de leerlingen. Voordeel daarvan, is dat de leerling groeit in de muziekstijl waar hij/haar enthousiast over is. Dit versterkt de leercurve.
Daarnaast heb ik mijn eigen inbreng;
- Een ontspannen pianotechniek, zodat het pianospelen makkelijker wordt.
- Muziektheorie van beginners- tot conservatoriumniveau.
- Leren improviseren
- Leren noten lezen
- Spelen in een band/combo en alle facetten die daarbij om de hoek komen kijken
- Eventueel muziekproductie op de computer en/of studio (opnames maken, opbouw van muziekstuk, gebruik van vst-plugins, mixen, masteren)

De prijs per les bij Vincent Grit bedraagt EUR 37,99 (of EUR 31,40 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 60 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 31,40 bedraagt de BTW dan EUR 6,59 en is de bruto-lesprijs dus EUR 37,99 per les van 60 minuten.