Drumles, Percussieles | Geertruidenberg | Cor Links
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum of percussie in Geertruidenberg bij Cor Links.

Drumles/slagwerkles, alle stijlen, alle leeftijden, alle niveau's. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

De prijs per les bij Cor Links bedraagt EUR 16,72 (of EUR 13,82 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 20 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 13,82 bedraagt de BTW dan EUR 2,90 en is de bruto-lesprijs dus EUR 16,72 per les van 20 minuten.

Bovenstaande tarief geldt bij afname van een jaarcursus. Voor alle tarieven kijk op: www.corlinks.nl