Zangles, Groepsles Zangles | Middelburg | Ellis Jane
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang of groeps zang in Middelburg bij Ellis Jane.

in de les wordt er, gewerkt aan de (basis)elementen van de zangtechniek. Daarnaast wordt er repertoire uitgekozen waarin je deze techniek toegepast. Daarna komt natuurlijk de presentatie en inleving aan bod.
Het belangrijkste tijdens dit proces is natuurlijk dat je plezier hebt in het zingen en kunt genieten van je eigen stem!

Je kunt je ook aanmelden voor het Showkoor. Ben je gek op Musical en de laatste hits dan is dit koor echt iets voor jou!
Voor de toelating vindt wel een intake les van 30 minuten. plaats. Deze les kost 22,50

Wie zich open stelt voor de lesmethode van Ellis Jane zal spoedig kunnen genieten van zijn of haar eigen stemgeluid

De prijs per les bij Ellis Jane bedraagt EUR 22,50 per les van 30 minuten.