Gitaarles | Apeldoorn, Lochem, Deventer | Ference Hulshof
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar in Apeldoorn, Lochem, Deventer bij Ference Hulshof.

Heb jij altijd al willen gitaarspelen of heb je wat extra hulp nodig bij je gitaarspel?
Meld je dan aan voor gitaarlessen bij de Gitaarpraktijk van Ference Hulshof in Lochem, Haaksbergen of Apeldoorn.

Tijdens de gitaarles leer je:

Noten en Tabulatuur (tabs) lezen
Akkoorden spelen en deze te gebruiken binnen verschillende stijlen
Verschillende toonladders / scales
Improviseren / Soleren
Algemene Muziekleer / Muziektheorie / Solf�ge
Het spelen van verschillende muziekstijlen
Uitzoeken van gitaar riffs en gitaar licks
Liedjes op gehoor uitzoeken en noteren
Voorbereiding op toelating conservatorium (indien hier de ambitie bij ligt)

Lestijden:

De lestijden voor individuele lessen vari�ren van 30 minuten tot 40 minuten. Met z’n 2-en of 3-en op les? Geen probleem. Meld je dan aan voor een groepsles. Deze groepslessen duren tussen de 40 en 60 munten.

Lestijden zijn altijd op afspraak.

Kleine aantekening: in Lochem en Haaksbergen geef ik alleen staalsnarig gitaarles, oftewel: elektrische gitaar en western (staalsnarig akoestisch)

De prijs per les bij Ference Hulshof bedraagt EUR 22,69 (of EUR 18,75 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 18,75 bedraagt de BTW dan EUR 3,94 en is de bruto-lesprijs dus EUR 22,69 per les van 30 minuten.