Saxofoonles, Klarinetles, Dwarsfluitles | Winschoten, Veendam | Harry van der Laan
Meld je nu aan voor een gratis proefles saxofoon of klarinet of dwarsfluit in Winschoten, Veendam bij Harry van der Laan.

De prijs per les bij Harry van der Laan bedraagt EUR 24,20 (of EUR 20,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 20,- bedraagt de BTW dan EUR 4,20 en is de bruto-lesprijs dus EUR 24,20 per les van 30 minuten.

Muziekschool Oost Groningen - Harry van der Laan from MOG on Vimeo.