Pianoles, Keyboardles | Steenenkamer (Voorst), Twello | Hans Frederiks
Meld je nu aan voor een gratis proefles piano of keyboard in Steenenkamer (Voorst), Twello bij Hans Frederiks.

Ook duo lessen zijn mogelijk. Die duren 40 minuten. De kosten hiervoor bedragen EU 630,00 (EU 18,00) per leerling per les) voor een heel seizoen van 35 lessen. Natuurlijk moeten de leerlingen qua leeftijd en niveau wel bij elkaar passen! Je kunt op ieder moment in het seizoen starten met muziekles. Het tarief wordt dan natuurlijk naar verhouding aangepast.

De prijs per les bij Hans Frederiks bedraagt EUR 24,81 (of EUR 20,50 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 25 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 20,50 bedraagt de BTW dan EUR 4,31 en is de bruto-lesprijs dus EUR 24,81 per les van 25 minuten.

Lesgeld is gebaseerd op een heel seizoen waarin 35 lessen worden gegeven. Geen lessen in de schoolvakanties. Natuurlijk wordt het tarief aangepast als je midden in het seizoen begint!

Of kies voor 5 introductielessen (EUR 110,00; > 21 jaar: EUR 133,10)