Trompetles | Oss | Harmen Klaver
Meld je nu aan voor een gratis proefles trompet in Oss bij Harmen Klaver.

Ik gebruik de methoden die zijn voorgeschreven door Kunst-Factor examens in Tilburg A.B.C.D
Voorbereiding Conservatorium Praktijk-Solféce en Muziektheorie. Ook voor andere Hoofdvak Instrumenten/Zang. Tevens directie orkesten/koren.
Voorheen Trompettist Orkest Kon. Luchtmacht.
De lessen voor koperenblaasinstrumenten in Oss-Uden en Den Bosch. Les-tijden in overleg.

De prijs per les bij Harmen Klaver bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.