Saxofoonles, Klarinetles | Velp nb (Grave) | Janneke Veekens
Meld je nu aan voor een gratis proefles saxofoon of klarinet in Velp nb (Grave) bij Janneke Veekens.

Bij Janneke’s muziekpraktijk ben je aan het juiste adres voor leuke muzieklessen.
Je kunt bij mij terecht voor saxofoon-, klarinet- en blokfluitles.
De lessen vinden plaats bij mij thuis, waar ik een lesruimte heb, in Velp (brabant)
Hier heb ik alle benodigde materialen bij de hand om er telkens weer een geslaagde les van te maken.

De prijs per les bij Janneke Veekens bedraagt EUR 14,92 (of EUR 12,33 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 20 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 12,33 bedraagt de BTW dan EUR 2,59 en is de bruto-lesprijs dus EUR 14,92 per les van 20 minuten.