Zangles | Driebergen rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) | Yeattem Op het Veld-Wong
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Driebergen rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) bij Yeattem Op het Veld-Wong.

Zangles van een professionele zangdocente in alle populaire stijlen: pop, rock, musical, koor etc!

Leer je stem gezond te gebruiken en je zangmogelijkheden uit te breiden. Ook voor coaching voor audities en castings.

De prijs per les bij Yeattem Op het Veld-Wong bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.