Basgitaarles | Tilburg | Judith Renkema
Meld je nu aan voor een gratis proefles basgitaar in Tilburg bij Judith Renkema.

Wil je graag beginnen met bassen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je wat nieuwe inspiratie? Dan kan ik je verder helpen! Ik pas de lessen aan op wat jij wilt leren, en op de muziekstijlen die jij leuk vindt!

Ik ben als bassiste afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Ik ben als sessiemuzikante afgestudeed, en ben dus in meerdere muziekstijlen thuis! Verder ben ik ook actief met veel bands en moet vaak optreden, dus ik kan je ook veel tips geven over live spelen en samenspel!

Ik geef basles op maandag, dinsdag en woensdag. De tijd spreken we onderling af.

De prijs per les bij Judith Renkema bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.