Drumles, Percussieles | Bodegraven | Kees de Dreu
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum of percussie in Bodegraven bij Kees de Dreu.

Kees de Dreu is een zeer ervaren drumdocent die gestudeerd heeft aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Je kunt bij hem terecht voor klassiek slagwerk, drumstel, Braziliaans Batucada en melodisch slagwerk. Hij geeft drumles in alle stijlen van pop/rock muziek tot R&B en hiphop.

Kees heeft door heel Europa getoerd met verschillende bands en slagwerk in het theater is hem ook niet vreemd.

Heb je een Xylofoon, Marimba of Vibrafoon en je wilt meer leren over noten lezen, 4-stokkentechniek of improviseren, dan helpt Kees je graag verder.

De prijs per les bij Kees de Dreu bedraagt EUR 26,02 (of EUR 21,50 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 21,50 bedraagt de BTW dan EUR 4,52 en is de bruto-lesprijs dus EUR 26,02 per les van 30 minuten.