Saxofoonles, Klarinetles | Enschede | Mark Lucassen
Meld je nu aan voor een gratis proefles saxofoon of klarinet in Enschede bij Mark Lucassen.

Wilt u klarinet of saxofoon leren spelen? Speelt u al en wilt u de draad weer oppakken? Of heeft u altijd al eens willen leren improviseren?

Ik geef prive-lessen in Enschede aan zowel beginners als gevorderden.

De inhoud van de lessen zijn afgestemd op de leerling. Naast het op een leuke manier leren bespelen van het instrument kan de les bijvoorbeeld aangevuld worden met leuke pop solo’s. Wanneer u graag wilt leren improviseren kunt u bij mij terecht voor Jazz en/of Pop lessen.

De prijs per les bij Mark Lucassen bedraagt EUR 21,18 (of EUR 17,50 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 17,50 bedraagt de BTW dan EUR 3,68 en is de bruto-lesprijs dus EUR 21,18 per les van 30 minuten.