Zangles | Zoetermeer | Mirjam van der Beek
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Zoetermeer bij Mirjam van der Beek.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor beginners & gevorderden:

-Privézangles
-Duozangles
-Groepszangles

In de lessen krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, je werkt onder begeleiding aan je zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van je stembereik en het uitkiezen en zingen van repertoire dat jou goed ligt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de methode 'Complete Vocal Technique'.

De prijs per les bij Mirjam van der Beek bedraagt EUR 24,20 (of EUR 20,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 20,- bedraagt de BTW dan EUR 4,20 en is de bruto-lesprijs dus EUR 24,20 per les van 30 minuten.

Bij een lespakket v.a. 40 lessen ontvangt u bij betaling in 1 termijn maar liefst 25% korting op de lessen.