Zangles | Beesd (Geldermalsen) | Marieke Zevenbergen
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Beesd (Geldermalsen) bij Marieke Zevenbergen.

Zing je graag, maar wil je het beter kunnen? De controle over je stem vergroten? Als zangdocente haal ik alles uit de kast om het beste uit jezelf te halen.

Prive-zangles
Tijdens de zanglessen leer ik je wat jouw stem allemaal kan en werken we aan liedjes die je zelf leuk vindt. Als vanzelf komen technische aspecten zoals je adem, bereik en klankkleur aan de orde. Ik gebruik hiervoor de lesmethode CVT (Complete Vocal Technique). Vind je het leuk om meer van de muziektheorie te weten of wil je noten leren lezen? Ik leer het je met veel plezier.

Ik geef les in mijn eigen Zangschool in Beesd. Aan jongens, meiden, dames en heren, van jazzliefhebbers tot stevige rockers, van mensen die alleen durven te zingen als er niemand is die ze kan horen tot groot talent dat van muziek zijn/haar vak wil maken.

Vanuit mijn Zangschool in Beesd is er van alles te doen met muziek en zingen! Voor zangers die ervaring in een band willen opdoen is er een allround liveband, speciaal opgericht voor en door zangleerlingen om te repeteren en desgewenst op te treden. Ook zijn er groepslessen voor jongeren en kidsklassen voor de kinderen, een popkoor en close harmony class.

Kom je een keertje kijken of meedoen in Beesd? Check onze site www.zangschoolbeesd.nl of mijn site www.mariekezevenbergen.nl en vul het formulier op deze pagina op popschool.nl in voor een gratis proefles. Leuk om je te gaan ontmoeten!

De prijs per les bij Marieke Zevenbergen bedraagt EUR 35,- per les van 55 minuten.

Het tarief per 55 min. priveles is �35,00. Groepslessen, koor, kidsklas close harmony class en de SingSessions met de liveband zijn goedkoper. Als je meer wilt weten, check dan even de pagina tarieven en voorwaarden op www.zangschoolbeesd.nl