Gitaarles | Huissen (Lingewaard) | Marc Rombouts
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar in Huissen (Lingewaard) bij Marc Rombouts.

De Lessen
Naast standaard technieken en vaardigheden om het instrument te beheersen probeer ik zoveel mogelijk qua stijl en keuze van muziek uit te gaan van de leerling.

Uitgangspunt is plezier en verbreding van de muzikale interesse.

Als leerlingen verder willen in de muziek, bv Rockacademie of het Conservatorium, ga ik meer in op de theoretische kant en werk ik met de leerling gerichter op een eventuele toelating.
De lessen worden bij mij in Huissen aan huis gegeven.

Aanschaf gitaar
Met plezier adviseer en/of bemiddel ik bij de aanschaf van een instrument. Meestal is goedkoop....duurkoop, vooral als het nieuw is. Vaak is voor dezelfde prijs een goed 2e hands instrument een betere investering.
In de loop der jaren heb ik ook ervaring in reparaties en onderhoud van gitaren opgedaan en doe dit graag voor mijn leerlingen(meestal kosteloos)
Ook heb ik een aantal (electrische)gitaren gebouwd/geconstrueerd, o.a voor leerlingen maar ook op maat voor de liefhebber.

De prijs per les bij Marc Rombouts bedraagt EUR 21,18 (of EUR 17,50 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 17,50 bedraagt de BTW dan EUR 3,68 en is de bruto-lesprijs dus EUR 21,18 per les van 30 minuten.

Lesafspraken zijn meestal voor 1 jaar.
Andere lesduur mogelijk (bv 40 min.) niet korter.
Frequentie kan ook variƫren.
10 rittenkaarten mogelijk.
Per 2 leerlingen(max) ander tarief.
Andere tarieven boven de 21 en/of bij andere lestijd(geen extra BTW)