Gitaarles | Osdorp (Amsterdam) | Sergiy Tarasov
Meld je nu aan voor een gratis proefles gitaar in Osdorp (Amsterdam) bij Sergiy Tarasov.

Voor beginners: eerst leren wij spelen op de akoestische gitaar. Wij kiezen leuke klassieke-, pop- en moderne liedjes uit. Daarnaast leren wij ook bladmuziek spelen.

Voor gevorderden: wij leren spelen op akoestische en elektrische gitaar. Daarnaast leren wij toonladers en improvisaties.

De prijs per les bij Sergiy Tarasov bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.