Zangles | Sint Jansteen (Hulst), Oostburg (Sluis) | Marjolijn Polfliet
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Sint Jansteen (Hulst), Oostburg (Sluis) bij Marjolijn Polfliet.

Ik geef les volgens de CVT-methode, die ervoor staat dat iedereen kan zingen!

Ik geef elke dag les, op maandag en woensdag in Sint Jansteen. De overige dagen in 's-Heer Hendrikskinderen (Goes). Bij voldoende aanmeldingen per 1 september 2014 ook in Terneuzen en/of Oostburg.

Of je wekelijks, tweewekelijks of op een andere basis les komt nemen en of je les een half uur, een uur of zelfs langer duurt spreken we in onderling overleg af. Dat bepaal je zelf als leerling, afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past.

De prijs per les bij Marjolijn Polfliet bedraagt EUR 18,50 per les van 30 minuten.

Boven de 21:
20,- per half uur