Drumles | Groot ammers (Liesveld), Nieuw lekkerland (Nieuw Lekkerland) | Steven Favier
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum in Groot ammers (Liesveld), Nieuw lekkerland (Nieuw Lekkerland) bij Steven Favier.

Steven Favier (1987) is opgegroeid met muziek. Hij wilde altijd al drummer worden en sinds juni 2011 is hij dit dan ook echt en officieel. Hij ronde zijn studie Jazz Drums af aan het Conservatorium van Rotterdam, waar hij met een 8 slaagde.

Naast zijn eigen beroepspraktijk met bands en producties, is Steven al sinds 2005 een enthousiaste en gedreven docent. Op het Conservatorium deed hij de minor Onderwijs en daarbij verdiepte hij zich nog meer in het lesgeven. Kernwoorden in de drumles bij Steven zijn plezier, ontspanning, motivatie en zelfreflectie. Door deze vier woorden kan een leerling heel ver komen!

Steven geeft les in Groot-Ammers (woensdag) en Nieuw-Lekkerland (dinsdag/woensdag)

De prijs per les bij Steven Favier bedraagt EUR 24,20 (of EUR 20,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 20,- bedraagt de BTW dan EUR 4,20 en is de bruto-lesprijs dus EUR 24,20 per les van 30 minuten.

Genoemde tarieven zijn gebaseerd op een jaarabonnement. Informeer naar de mogelijkheden.