Zangles | Apeldoorn | Diana Vredenberg
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Apeldoorn bij Diana Vredenberg.

Naast zangles lichte muziek (pop jazz etc) geef ik ook gitaar- en pianoles. Ook op verzoek kan ik je alles leren over muziektheorie, akkoordenleer etc. Ook het combineren van zang/gitaar of zang/piano behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De prijs per les bij Diana Vredenberg bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.