Drumles | Bleiswijk, Dieren (Rheden) | Wim van Hamersveld
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum in Bleiswijk, Dieren (Rheden) bij Wim van Hamersveld.

Ik geef les in de gemeente Rheden. Les locatie "de Oase" Ericaplein 1 te Dieren.
Ik geef les aan kinderen en volwassenen. Mijn lesdagen zijn woensdag en donderdag.

De prijs per les bij Wim van Hamersveld bedraagt EUR 20,- per les van 30 minuten.

Het tarief voor leerlingen die ouder zijn dan 21 jaar bedraagt EUR 22,- per 30 minuten (incl BTW). Meer info tijdens de proefles.

Met de Gelrepas kunt u korting krijgen op het lesgeld.