Maestro Max op Facebook Maestro Max op Spotify Maestro Max op YouTube
Maestro Max
Popschool Nederland

Aanmelden bij Popschool Nederland
Vul je postcode in voor meer informatie over ons aanbod van lessen bij jou in de buurt. Meld je aan voor een gratis proefles bij een docent van Popschool Nederland in jouw eigen regio:
Mijn postcode:

Popschool Nederland is een organisatie die cursisten plaatst bij docenten die lesgeven in een eigen studio of les-ruimte. De docenten van de Popschool zijn gevestigd in héél Nederland dus ook bij jou in de buurt!

Meld je nu aan bij Popschool Nederland. Jouw docent neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor jouw eerste gratis proefles. Je kunt daarbij kennis maken met je docent en daarna een definitieve beslissing nemen.

Je hebt nooit iets aan muziek gedaan maar...
Je loopt de hele dag te zingen en je denkt: "Daar zou meer mee willen doen." Of misschien heb je al jaren thuis een gitaar liggen. Je hebt er wel eens wat op geprobeerd maar je komt niet verder. Of je kent iemand die in een band speelt. Ze zoeken nog iemand op piano/keyboard en je denkt: "Dat zou echt iets voor mij zijn". Allemaal redenen om les te nemen bij een docent van Popschool Nederland.

Je bent al langer met muziek bezig maar...
Je hebt het gevoel dat je er nog meer uit kunt halen. Je bent bijvoorbeeld al behoorlijk handig op je gitaar als het op akkoorden aankomt. Maar je wilt nu toch ook eens een solo leren spelen. Of je bent een goede rockdrummer, maar hoe voer je latijnsamerikaanse percussieritmes uit op je drumstel? Of misschien ben je gevraagd om te komen bassen in een band, maar je voelt je nog niet zeker genoeg op dat instrument. De docenten van de Popschool kunnen je vooruit helpen. Jouw individuele belangstelling en specifieke wensen staan centraal in de lessen.

Beroeps worden...
De docenten die voor Popschool Nederland lesgeven, zijn professionele musici die zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Wil je "het vak in" dat kunnen zij je voorbereiden op het toelatingsexamen voor een Conservatorium of de Rockacademie.

Meteen beginnen...
Je kunt bij ons onder andere terecht voor lessen op gitaar, piano-keyboard, bas, drums, saxofoon en natuurlijk ook voor zangles. Je begint meteen op het instrument van je keuze. Vul nu het Aanmeldingsformulier in, dan word je uitgenodigd voor een proefles!


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97