Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon

Popschool

Professioneel onderwijs in popmuziek

Jeroen Granneman

Docent Jeroen Granneman geeft voor Popschool Nederland op de volgende locatie's les in de volgende vakken:

De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je Inschrijfgeld en lesgeld:

De prijs per les bij Jeroen Granneman bedraagt EUR 21,78 (of EUR 18,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 18,- bedraagt de BTW dan EUR 3,78 en is de bruto-lesprijs dus EUR 21,78 per les van 30 minuten.

Piano spelen zoals Alicia Keys? Je eigen dancetracks produceren zoals Martin Garrix? Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het keyboard of speel je favoriete liedjes op piano.

Pianoles | Keyboardles | DJ/Producing | Zingen&Spelen | Een proefles is altijd gratis!

[ terug naar het aanbod in jouw regio ]

Popschool Nederland
contactpersoon: René Schols