Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon Links

Popschool

Professioneel onderwijs in popmuziek

Max Melena

Docent Max Melena geeft voor Popschool Nederland op de volgende locatie's les in de volgende vakken:

De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je Inschrijfgeld en lesgeld:

De prijs per les bij Max Melena bedraagt EUR 36,30 (of EUR 30,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 45 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 30,- bedraagt de BTW dan EUR 6,30 en is de bruto-lesprijs dus EUR 36,30 per les van 45 minuten.

[ terug naar het aanbod in jouw regio ]

Popschool Nederland
contactpersoon: René Schols