Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon

Popschool

Professioneel onderwijs in popmuziek

Marja Boereboom

Docent Marja Boereboom geeft voor Popschool Nederland op de volgende locatie's les in de volgende vakken:

De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je Inschrijfgeld en lesgeld:

De prijs per les bij Marja Boereboom bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

Ik geef geen les bij mij thuis maar ik ga naar de leerlingen toe.
Mijn werkgebied is in de regio Eindhoven.

[ terug naar het aanbod in jouw regio ]

Popschool Nederland
contactpersoon: René Schols