Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Zangles, Songwritingles | Weert gem Weert | Janneke Teunissen
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang of songwriting in Weert gem Weert bij Janneke Teunissen.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Les en coaching op maat!

Als zangdocent vind ik het vooral belangrijk om te luisteren naar wat de leerling wil. Liedjes zingen die jij leuk vindt en muziek die jou aanspreekt is de beste manier om te leren. Want daar heb je wat aan. Ga je alleen maar los op rockmuziek? Dan gaan we ook werken aan die stemtechniek. We werken aan de technieken die jij nodig hebt voor de muziek die jij wil zingen. Zo tillen we jouw stem tot een hoger niveau!
Vind je het spannend om in je eentje te zingen? Dan kunnen we er ook een duo-les* van maken. Breng gezellig je vriend of vriendin mee om samen los te gaan op je favoriete nummers!
*Duoles is alleen beschikbaar voor de optie zang.

Schrijf je ook al liedjes? Heb je behoefte aan een luisterend oor met goede tips? Of loop je wel eens vast tijdens het schrijven? Daar kan ik jou mee helpen! Na 7 jaar songwriting te hebben gestudeerd, heb ik een grote toolbox ontwikkeld met allerlei tips & tricks om liedjes tot een hoger niveau te tillen. Melodie, ritme, harmonie en tekst komen allemaal aan bod. Ook hier werk ik vanuit wat jij nodig hebt. Heb je een idee om te laten horen, of zoek je juist inspiratie, dan help ik jou daarmee. Heb je juist je liedje al af, maar weet je nog niet helemaal zeker of dit het wel is, dan ben ik er om feedback te geven. Alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke songwritingproces en ontwikkeling.

Wil ik nou songwriting of zangles?!
Je hoeft natuurlijk niet te kiezen! Er is ook de mogelijkheid om de twee af te wisselen, of juist samen te voegen in een langere les. Er is zelfs de mogelijkheid om een 'semester' zang en een 'semester' songwriting te kiezen. Niets is te gek!

Maar wat als ik nou in een band speel/zing?
Ook bandcoaching* valt onder mijn lesaanbod. Een aantal voorbeelden van een bandcoaching sessie zijn o.a. groepssongwriting, werken aan je performance, songs tot een hoger niveau tillen, backingvocals leren, en nog veel meer! Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig, of een duwtje in de juiste richting, en daar ben ik dan voor. Het doel is om datgene wat jullie willen bereiken, werkelijk te laten worden!
*Tarieven verschillen per bezetting. Band heeft/huurt een eigen repetitieruimte.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Janneke Teunissen bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

Zangles: EUR 15,- per les van 30 minuten.
Duo-zangles: EUR 30,- per les van 30 minuten.
Songwritingles: EUR 20,- per les van 30 minuten.

Songwriting+zangles:
EUR 30,- per les van 45 minuten.

Bandcoaching: EUR 50,- per les van 1 uur (3-5 personen)


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97