Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Zangles, Songwritingles | Enschede | Marije Lamers
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang of songwriting in Enschede bij Marije Lamers.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Is zingen jouw droom, je passie? Wil je graag leren wat je allemaal met je stem kan en dit op een gezonde en leuke manier doen? Of is songwriting ook misschien iets voor jou?

Dan zit je bij mij goed en ben je bij mij van harte welkom! Mijn naam is Marije Lamers en ik ben zangdocente en songwriter. In mijn lessen staan plezier en kennis voorop. Elke les besteden we aandacht aan techniek (volgens EVTS, CVT, Pahn en “professioneel zingen is voor iedereen”), maar ook het zingen van een door jou gekozen nummer.
Mocht je een vriend of vriendin, kennis of familielid hebben met wie je samen wil zingen? Geen probleem: duo’s zijn ook van harte welkom. Deze lessen zijn wel altijd 60 minuten, anders kunnen we zo weinig doen in een les.

Ik geef allereerst zangles maar bij mij kan je ook terecht voor algemene muziekleer, solfège (gehoortraining) en songwriting. Ik geef ook coaching-achtige lessen gebaseerd op presentatie en beleving. De mogelijkheid bestaat ook om in de lessen enkele dingen te combineren zodat ik je op weg kan helpen naar een muziek opleiding, mocht je dat graag willen.

Achtergrond informatie:
Ik ben afgestudeerd aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten, afdeling popacademie. Daar ben ik getrained volgens het Estill Voice Training System en de Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolin. Ik heb daar les mogen hebben van o.a. Marja Reinders (EVTS masterteacher), Pien Scheider, Esther Hart, Shirma Rouse, Nurlaila Karim (musicalster), Mirjam von Eigen en Clemens Schmuck. Verder heb ik een cursus gehad van Jeroen Manuhutu (CVT masterteacher).
Ik geef nu 4 jaar les en heb enkele fijne en succesvolle stages gehad bij Gea Gijsbertsen en Mirjam von Eigen. Ik heb ook lesgegeven aan de muziekschool Twente, locatie Enschede en Almelo. Verder begeleid ik momenteel enkele van mijn leerlingen naar een auditie op een conservatorium en heb leerlingen begeleid naar audities voor talentenjachten. Naast lesgeven ben ik zelf actief zangeres bij mij eigen werk band R.E.D.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Marije Lamers bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

Tarieven overzicht:
30 minuten EUR 15,-
60 minuten EUR 30,-
Duo-les, 60 minuten EUR 40 (20 p.p.)

Voor leerlingen van 21 jaar of ouder:
30 minuten EUR 18,15 (EUR 3,15 BTW)
60 minuten EUR 36,30 (EUR 6,30 BTW)
Duo-les p.p. EUR 24,20 (4,20 BTW)


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97