Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon

Popschool

Professioneel onderwijs in popmuziek

Rene van den Bosch

Docent Rene van den Bosch geeft voor Popschool Nederland op de volgende locatie's les in de volgende vakken:

De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je Inschrijfgeld en lesgeld:

De prijs per les bij Rene van den Bosch bedraagt EUR 21,48 (of EUR 17,75 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 17,75 bedraagt de BTW dan EUR 3,73 en is de bruto-lesprijs dus EUR 21,48 per les van 30 minuten.

In overleg kan een lesduur van 20 minuten worden afgesproken.

[ terug naar het aanbod in jouw regio ]

Popschool Nederland
contactpersoon: René Schols