Home Aanmelden Prijzen Vacatures voor docent zang, gitaar, drums, piano, keyboard, bas en saxofoon

Prijzen

Professioneel onderwijs in popmuziek

Prijzen Popschool Nederland

Popschool Nederland is een organisatie die cursisten plaatst bij docenten die lesgeven in een eigen studio of lesruimte. De docenten van de Popschool zijn gevestigd in héél Nederland dus ook bij jou in de buurt.

Gratis Proefles
Voor het vak waarvoor jij je opgeeft, krijg je van jouw docent een proefles. De proefles is gratis en vrijblijvend. Dit betekent dat je niet verplicht bent om na de proefles meer lessen te nemen.

Wanneer je wilt, kun je in vervolg op de proefles definitief beslissen om meer lessen te gaan volgen. In dat geval betaal je Inschrijfgeld en lesgeld.

Inschrijfgeld
Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).

Lesgeld
De prijs per les kun je vinden op de profielpagina van de docent van het vak waar jij interesse in hebt. Zo kun je het tarief opzoeken:

  • Ga naar [Aanmeldingsformulier ]
  • Vul jouw postcode in en klik op de knop [Aanmelden]
  • Bij de docent van jouw voorkeur klik je op [Meer informatie]
  • Bij Tarief Lesgeld staat de prijs per les.

Een lesovereenkomst die bij jou past
De hoogte van het lesgeld is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw docent. In overleg met jouw docent kun je bijvoorbeeld beslissen om elke week een half uur individueel les te nemen. Je kunt echter ook langer of korter les nemen of in een groepje of niet elke week maar eens per twee weken.

Tijdens de proefles bespreek je met jouw docent deze mogelijkheden en ook het tarief per les en de wijze van betalen. Zo kom je tot een lesovereenkomst die optimaal aansluit bij jouw eigen wensen en mogelijkheden.


Popschool
contactpersoon: René Schols
email: info@popschool.nl
telefoon: 045 - 564 20 92