Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Zangles, Gitaarles | Groningen | Diana Roos
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang of gitaar in Groningen bij Diana Roos.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Zangles
"De stem het instrument voor het zingen".
Doormiddel van een goede zangtechniek (o.a. methode CVT) bewerkstellig ik bij je een vrij stemgeluid met veel expressie. Mijn lessen zijn gezellig en op maat. Ze hebben als doel je verder te brengen in je zangontwikkeling. Door middel van zangtechniek, reperoire opbouw, presentatie/ interpretatie van songs (pop/jazz/soul/rock etc..)

Gitaarles
De Gitaar is een instrument met vele mogelijkheden. Ik laat je aan proeven wat er mogelijk is en natuurlijk leer je dit uit te voeren met de goede techniek. In de lessen kijk ik vooral wat jij nodig hebt om goed te kunnen gitaar spelen. Denk aan akkoordenkennis, fingerpicking, improvisatie, grooves, theorie etc.. dit leer je bijv. aanhand van een repertoire lijst en dit is mogelijk in verschillende stijlen, zoals pop, rock, funk, jazz etc..

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Diana Roos bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97