Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Drumles | Amsterdam | Bart-Jan Hogenhuis
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum in Amsterdam bij Bart-Jan Hogenhuis.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Het is mogelijk om in de regio Amsterdam privé drumlessen van mij te krijgen in mijn nieuwe studio! Daarbij maakt het niet uit of je nu voor het eerst wilt beginnen met drummen of dat je al in een gevorderd stadium zit en op zoek bent naar manieren om beter te worden: vanaf de eerste les zal ik ernaar streven om lessen te verzorgen die passen bij jouw persoonlijke vaardigheden en verwachtingen. Plezier hebben in het spelen is in elk afzonderlijk geval het belangrijkste uitgangspunt!

Jouw persoonlijke muzieksmaak bepaalt in grote mate hoe onze lessen zullen worden opgebouwd. Het is mogelijk om in zeer uiteenlopende stijlen les te krijgen: pop, rock, jazz, soul, indie, latin, funk en vele andere! Voor al deze stijlen hanteer ik uitgebreid lesmateriaal en zelfgeschreven oefeningen die ik in de loop der jaren als drumdocent heb verzameld.

Heb je interesse of wil je meer specifieke informatie? Vraag dan een gratis proefles aan. Ik bel je snel op om een afspraak te maken.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Bart-Jan Hogenhuis bedraagt EUR 33,88 (of EUR 28,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 45 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 28,- bedraagt de BTW dan EUR 5,88 en is de bruto-lesprijs dus EUR 33,88 per les van 45 minuten.

Kies voor een strippenkaart (10 lessen van 45 minuten) en betaal slechts 260 euro (excl. BTW)!


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97