Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Zangles | Kampen, Lelystad | Nienke Kuijpers
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Kampen, Lelystad bij Nienke Kuijpers.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Mijn naam is Nienke Kuijpers en ben geboren in Amsterdam. In 2000 behaalde ik mijn diploma “Docent Muziek zang LM” aan het Artez Conservatorium te Zwolle.

Zingen doe ik al vanaf mijn 8e en sindsdien wist ik dat ik niets anders wilde dan dat.

Naast jarenlange ervaring op verschillende podia in binnen en buitenland heb ik altijd de ambitie gehad om mijn passie door te geven aan anderen.

Mijn lessen stem ik vooral af op de wensen van mijn leerlingen, maar de balans tussen technisch leren zingen en plezier hebben hou ik altijd aan als rode draad.

Muziek is emotie; en er is geen instrument zo persoonlijk als je eigen stem. Dat maakt het soms spannend, maar des te mooier.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Nienke Kuijpers bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.

Het lestarief is 60 euro per maand voor leerlingen jonger dan 21 jaar.Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is 70 euro per maand.Er is elke week een half uur les met uitzondering van de schoolvakanties en ik werk met een vaste lestijd.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97