Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Zangles | Amstelveen | Chaja van der Heide
Meld je nu aan voor een gratis proefles zang in Amstelveen bij Chaja van der Heide.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Ik ben afgestudeerd in Kopenhagen aan het Complete Vocal Institute en geef les volgens deze methode. Veel aandacht voor ademsteun , stemfuncties , klankkleur, uitbreiding van je bereik , kortom het vergroten van je mogelijkheden. Ik ga uit van jouw stem en leer je op plezierige wijze je mogelijkheden te vergroten. Daarnaast veel aandacht voor tekst interpretatie, en tekstbeleving, podium en microfoon technieken en alle aandacht en ruimte voor wat je zelf graag zou willen ontwikkelen mbt zang. Ook voor iedereen die zijn/haar stem op gezonde wijze met meer overtuiging wil leren gebruiken of last heeft van stemproblemen

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Chaja van der Heide bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97