Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Drumles | Breda | Paul van Hese
Meld je nu aan voor een gratis proefles drum in Breda bij Paul van Hese.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Drumles in Breda!
Wil je graag als echte animal los gaan bij een band? Heb je zin om inspannend te ontspannen en heb je de ambitie om je ritmische creativiteit eens flink aan te pakken? Lucifers Slagwerk verzorgt drumles, slagwerkles en percussielessen in Breda, Lingewaal en Veldhoven. Van beginnende tot gevorderde drummer ben je van harte welkom om je skills, techniek, fills en grooves te verbeteren. Al snel zal je zien dat zelfs de meest onervaren drummer lekkere drumbeats kan spelen en dat de gevorderde slagwerker zijn technische vaardigheden flink kan verbeteren. Alle stijlen zijn welkom, van moddervette popbeats tot soulvolle dancegrooves en van stevige rockpatronen tot klassieke rudimentals.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Paul van Hese bedraagt EUR 19,97 (of EUR 16,50 als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 16,50 bedraagt de BTW dan EUR 3,47 en is de bruto-lesprijs dus EUR 19,97 per les van 30 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=_LJoqPl3BQ8


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97