Popschool.nl op Facebook
Popschool.nl
Pianoles | Schin op Geul (Valkenburg aan de Geul) | Willem Mücher
Meld je nu aan voor een gratis proefles piano in Schin op Geul (Valkenburg aan de Geul) bij Willem Mücher.

Klik op postcode-plaatsnaam om de buurt van de leslocatie te zien op Google Maps.

les-informatie
Willem Mücher is al vanaf 1986 actief als piano- en muziekleraar en is in zijn vak onveranderd enthousiast gebleven. Centraal voor hem staat dat muziekonderwijs een unieke gelegenheid is om hoofd, hart en handen in gelijke mate te ontwikkelen. Hij heeft een grote affiniteit met onderwijs aan kinderen, maar ook met volwassenen die op latere leeftijd beginnen.

Muziekonderwijs is tevens een levensles en het beoefenen van muziek is een enorme bron van plezier ongeacht het niveau van de leerling. Het is een van de weinig overgebleven beroepen waar nog een zekere meester-leerling band bestaat. Om de bron van muzikaliteit en “drive” hoog te houden dient de docent onophoudelijk zichzelf bij te schaven op didactisch- maar ook op speel-niveau en dient regelmatig op te treden.

Tot 2011 is hij tevens actief geweest als Yamaha-leraar in Frankrijk. De gebruikte methodes zijn een geweldige steun en inspiratiebron geweest en hebben indruk gemaakt vanwege de doordachtheid en hoge kwaliteit. Zij bieden gelegenheid om op een volkomen natuurlijke manier al op jonge leeftijd tot een hoogstaand muzikaal gevoel te komen.

Gratis Proefles
De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je na de proefles verder gaat met les betaal je inschrijfgeld en lesgeld:

  • Inschrijfgeld
    Het Inschrijfgeld bedraagt EUR 30,25 (of EUR 25,- als je jonger bent dan 21 jaar).
  • Lesgeld
    De prijs per les bij Willem Mücher bedraagt EUR 18,15 (of EUR 15,- als je jonger bent dan 21 jaar) per les van 30 minuten.

BTW voor leerlingen ouder dan 21 jaar
Het lestarief voor leerlingen ouder dan 21 jaar is belast met 21% BTW. Bij een lestarief van EUR 15,- bedraagt de BTW dan EUR 3,15 en is de bruto-lesprijs dus EUR 18,15 per les van 30 minuten.


contact: René Schols
email:
info@popschool.nl
telefoon: +31 6 1665 77 97